hits

Postop..

Idag har jeg vært så trøtt og slapp. Jeg var opp å gikk mye i natt pga luftsmerter, sovnet kanskje i 5 tiden for å så våkne 0730 med full panikk, fordi sykepleieren på vakt sa vi skulle begynne å drikke kl 0600. 

Jeg startet med melk og youghert, det var ikke lurt.. yougherten var tung og vanskelig å fordøye, fikk ondt i magen og deretter sovnet jeg. 

Våknet etter noen timer, prøvde med næringsdrikke og suppe. En idiot blandet suppa mi, altså hele rett-i-koppen posen på 50 ml, så jeg ble jo selvfølgelig dårlig og fikk ondt igjen. Jeg holdte ut, tok en suppe til og en shot med næringsdrikke. Fikk mer ondt og selvfølgelig sovnet jeg. 

Våkner på nytt, sykepleieren henger over meg og er sur fordi jeg sover og ikke drikker nok. Jeg prøver med biola. Får like ondt og sovner på nytt. 

Våknet kl 1930 i kveld, har kun drukket halvparten av det jeg skal. Blir sykt stressa. Kveldsvakta sier at hvis jeg ikke kommer i mål med skjemaet må jeg være en dag til. Så nå må jeg sitte oppe hele natten og drikke masse.. baaahh.. 

 

Én kommentar

Ennah

15.12.2017 kl.08:39

Håper det går bra med deg! 😀👍

Skriv en ny kommentar

, Namsos

Kvinne på 28 år. Jobber som sykepleier og er mamma til en liten jente. Har slitt en del med overvekt hele livet og kan klassifiseres som en jojo slanker.

Kategorier