Samtale med sykepleier på fedmepoliklinikken 

På fredag fikk jeg et brev om at jeg hadde fått time på poliklinikken den 1 juni for samtale med sykepleier. Det var litt kort varsel, men er jo egentlig bare glad for at det går så fort som det gjør. Jeg har jo fått tid til å tenke meg om, slik at jeg vet at det er dette jeg vil. Så idag har jeg vært på sykehuset. Det gikk veldig greit, vi gikk igjennom spørreskjemaet og snakket litt rundt det, kosthold, hvorfor jeg er overvektig eller ikke klarer å slanke meg, tok mål av overarm, midje og lår, og måtte selvfølgelig på vekten. Hun så på blodprøvene som var tatt, også snakket vi om helsen min sånn generelt. Vi snakket også litt om prevensjon og jeg takket ja til å få innsatt hormonspiral på sykehuset ved en senere anledning. Det var egentlig ingenting å sette fingeren på. Hun sa at neste gang blir det gastroskopi, og at hun ikke ser noen grunn til at jeg ikke skal få operasjon :) Så det var jo godt å høre.. Men nå vil det jo avvikles ferie i sommer og det blir derfor ikke gjort så mye før til høsten. Det går helt fint for min del. Syns tiden går fort uansett, og jeg er ikke så urolig når jeg vet at det mest sannsynlig blir operasjon. Så i sommer får jeg heller skrive noen innlegg om kosthold, aktivitet osv mens jeg tålmodig venter på nytt brev fra sykehuset :) 

6 kommentarer

Ennah

02.06.2017 kl.20:34

Det vart kort varsel :)

Lurer på om de evt steriliserer under samme operasjon jeg, da jeg ikke skal ha flere barn og ikke tåler prevensjon. Jeg betaler gjerne, det er ikke det, men det hadde vært kjekt å få gjort det samtidig mener jeg.

minslankeoperasjon

03.06.2017 kl.06:25

Hmm.. Jeg har mine tvil på at de gjør det, men jeg skjønner at det hadde vært lettere for deg. Slipper å legges inn på sykehus 2 ganger og slipper narkose 2 ganger osv.. Men det er nok en annen type kirurg som må trå til da, så da trenger du nok en henvisning til gyn.. Du får spørre de på sykehuset når tiden kommer at de spør deg om prevensjon :)

Ennah

03.06.2017 kl.08:07

Jeg tviler jeg og, men det hadde sannelig vært kjekt å få gjort det samtidig. :) men skal høre med dem når jeg skal dit.

Ennah

25.07.2017 kl.11:42

Hei! Hvordan går det med deg? Har du hørt mer fra sykehuset? :)

linda

09.11.2017 kl.02:16

Sjekket arkivet. Siste er fra 1 juni? Har du hørt noe mer?

minslankeoperasjon

09.11.2017 kl.03:16

Har vært på gastroskopi i oktober :) men ikke hørt noe om operasjonsdato enda..

Skriv en ny kommentar

, Namsos

Kvinne på 28 år. Jobber som sykepleier og er mamma til en liten jente. Har slitt en del med overvekt hele livet og kan klassifiseres som en jojo slanker.

Kategorier

hits